Somerset Place, Bath

Top to bottom renovation of a Grade 1 Listed townhouse

Originally subdivided into student accommodation, the brief was to transform this Georgian townhouse, including garden, into a comfortable family home.

The challenge was to make the five-storey building, with 4-metre high ceilings and grand proportions, feel warm and inviting.

We collaborated with the architect, our client and numerous craftspeople, to bring back original features and details that had been removed or lost over time.

We identified artists and makers and hunted down antiques, to find pieces that would compliment the spirit of the building and reflect the personality of the family who would live there. We worked closely with Howe London on a number of antique and bespoke pieces.

Featured on the front cover of House and Garden, March 2018
Link to article online >
Somerset Place, Bath by Harding and Read
Somerset Place, Bath 8